Γεια χαρά Επισκέπτης
Λυπούμαστε Επισκέπτης, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
Αυτός ο αποκλεισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Αποστολέας Θέμα: 13 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ  (Αναγνώστηκε 3443 φορές)

Αποσυνδεδεμένος bear

13 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
« στις: Μάιος 19, 2013, 08:18:44 πμ »Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, θα διεξαχθεί φέτος σε κλασικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας που στο παρελθόν αποτέλεσαν ειδικές αναφοράς για το WRC, και ψηφίστηκαν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες ως οι καλλίτερες του κόσμου, όπως οι Βωξίτες, Καρούτες, το Δροσοσχώρι, η Παύλιανη, κ.α. Θα εκκινεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις, θα έχει ως κέντρο του τη γραφική παραθαλάσσια πόλη της Ιτέας, ενώ φυσικά θα ολοκληρώνεται και πάλι στο λόφο των Μουσών (Φιλοπάππου) με φόντο τον Παρθενώνα.

 Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, όμως δεν είναι απλώς μια ακόμη εκδήλωση με ιστορικά αυτοκίνητα. Είναι, κυρίως ένα πολιτιστικό γεγονός κάλους και παράδοσης. Αναδεικνύει όχι μόνο τη σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης, τις εναλλαγές τοπίων θάλασσα-κάμποι-δάση-βράχοι-βουνά, με το «φως των θεών» να τα βάφει με σπάνια χρώματα, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά που η αρχαία Ελλάδα άφησε παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα.

 Η Ακρόπολις των Αθηνών και οι Δελφοί, είναι μόνο κάποια από τα ανά τον κόσμο διάσημα σημεία/μνημεία της διαδρομής. Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επίσης, αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για την ανάδειξη της πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας, καθώς και τη διαφήμισή της σε διεθνές επίπεδο.

 Το 13ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί από 5 έως 9 Ιουνίου, την περίοδο που η ευωδιαστή Άνοιξη δίνει τη θέση της στο λαμπρό Καλοκαίρι, με άλλα λόγια ίσως στη καλύτερη εποχή, είτε για τους συμμετέχοντες, είτε για τους φίλους του σπορ. Σας περιμένουμε όλους εκεί!


« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 12, 2014, 08:49:46 μμ από bear »

Αποσυνδεδεμένος bear

Απ: 12 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 22, 2013, 05:26:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος bear

Απ: 13 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 12, 2014, 08:47:32 μμ »
ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ.

Αποσυνδεδεμένος bear

Απ: 13 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 25, 2014, 05:58:21 μμ »
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ  ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 07-06-2014 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΗ. (τιμη μεγαλη).  (:-\