Γεια χαρά Επισκέπτης
Λυπούμαστε Επισκέπτης, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
Αυτός ο αποκλεισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Αποστολέας Θέμα: Δεκέμβριος 2013  (Αναγνώστηκε 6586 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Δεκέμβριος 2013
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 23, 2013, 09:49:48 πμ »
Πρόγνωση καιρού για την βδομάδα των Χριστουγέννων και πρώτος σχολιασμός για την βδομάδα της Πρωτοχρονιάς

Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Σταδιακά όμως την Τρίτη (Παραμονή Χριστουγέννων) και από τα νοτιοδυτικά αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού με βροχές και παροδικές μπόρες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τετάρτη (Ημέρα των Χριστουγέννων) με πρόσκαιρη όμως βελτίωση του καιρού στα δυτικά. Σποραδικές βροχές την Πέμπτη αρχικά στα δυτικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα πεδινά και ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων το Σάββατο και καλές καιρικά συνθήκες την Κυριακή. Άνεμοι από Α/ΑΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, την Τετάρτη θα στραφούν σε Ν/ΝΝΑ μέτριους έως ισχυρούς - τοπικά την Πέμπτη και την Παρασκευή σε πολύ ισχυρούς - το Σαββατοκύριακο θα στραφούν σε Β/ΒΒΔ μέτριους και θερμοκρασία σε πτώση την Τετάρτη και σε μικρές διακυμάνσεις μέχρι τα τέλη της βδομάδας.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=153&cid=3157

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Δεκέμβριος 2013
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 27, 2013, 01:23:04 μμ »
Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο 28/29-12-2013
 
Βροχές και παροδικές καταιγίδες το Σάββατο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από την Κυριακή τα ξημερώματα. Εξασθένηση των ανέμων και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=156&cid=3156

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Δεκέμβριος 2013
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 30, 2013, 11:03:42 πμ »
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 30-12-2013 ΕΩΣ 05-01-2014
 
Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα δυτικά, κεντρικά και νότια με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά συνθήκες οι οποίες θα διατηρηθούν και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Δεύτερη ημέρα της Πρωτοχρονιάς με σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και νότια. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Παρασκευή και το Σάββατο. Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Κυριακή με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Άνεμοι γενικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, το Σάββατο θα στραφούν σε ΝΝΑ μέτριους έως ισχυροί και θερμοκρασία σε πρόσκαιρη πτώση την Πρωτοχρονιά.

Αναλυτική πρόγνωση και πρώτος σχολιασμός για την βδομάδα των Φώτων: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=157&cid=3157

Καλή Πρωτοχρονιά!