Γεια χαρά Επισκέπτης
Λυπούμαστε Επισκέπτης, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
Αυτός ο αποκλεισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Αποστολέας Θέμα: Οκτώβριος 2013  (Αναγνώστηκε 4976 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kabman

Οκτώβριος 2013
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 11:23:58 πμ »
Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 30-09-2013 έως 06-10-2013

Καλημέρα σε όλους,

Με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ξεκινάει η βδομάδα. Σταδιακά όμως και από το μεσημέρι της Δευτέρας ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες θα επηρεάσουν αρχικά τα βόρεια και μέχρι το βράδυ το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Οι καιρικές αυτές συνθήκες θα διατηρηθούν μέχρι την Παρασκευή με τα φαινόμενα πάντως να είναι λιγότερα από την Τετάρτη και να επικεντρώνονται κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα. Σχετική βελτίωση του καιρού το Σάββατο και νέα επιδείνωση την Κυριακή και από τα δυτικά. Άνεμοι από ΝΔ/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά και από την Δευτέρα το βράδυ θα στραφούν σε Δ/ΔΒΔ με την ίδια ένταση ενώ από τα μέσα της βδομάδας θα επικρατήσουν Β/ΒΒΑ μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο έως πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο την Δευτέρα, σε κατακόρυφη όμως πτώση από την Τρίτη το μεσημέρι μέχρι και την Παρασκευή και σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά - οι μέγιστες την Παρασκευή δεν θα ξεπεράσουν τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=126&cid=3157

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 04, 2013, 11:30:10 πμ »
Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο 05/06-10-2013

Καλημέρα σε όλους,

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες το Σάββατο στα ανατολικά ηπειρωτικά όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές νωρίς το πρωί. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το απόγευμα της Κυριακής στα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΑ/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο αλλά σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?id=127&cid=3156

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 07, 2013, 11:02:21 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Με βροχές και τοπικές καταιγίδες ξεκινάει η βδομάδα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την βορειοδυτική Πελοπόννησο. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Οι καιρικές αυτές συνθήκες θα διατηρηθούν μέχρι την Παρασκευή με τα φαινόμενα σταδιακά να περιορίζονται στο Ιόνιο. Βελτιωμένος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με σποραδικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την δυτική Πελοπόννησο. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις με την ίδια ένταση - πρόσκαιρα την Πέμπτη και την Παρασκευή από ΝΔ/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι. Θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα τέλη της βδομάδας.
 
 
Πιο αναλυτικά:
 
Δευτέρα 07-10-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την βορειοδυτική Πελοπόννησο. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών τοπικών βροχών στην δυτική Μακεδονία, την νοτιοανατολική Θεσσαλία (Μαγνησία) και την ανατολική Στερεά (κυρίως στην Φθιώτιδα και την Βοιωτία). Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΑ/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε άνοδο.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Άνεμοι από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης νωρίς το πρωί και μετά το μεσημέρι. Άνεμοι από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, πρόσκαιρα το μεσημέρι θα στραφούν σε ΒΑ ασθενείς και θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Τρίτη 08-10-2013: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο και ενδεχομένως στα ορεινότερα τμήματα της Μαγνησίας. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΑ/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο βορειοανατολικό Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις. Άνεμοι από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, πρόσκαιρα το μεσημέρι θα στραφούν σε ΑΒΑ/ΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο)
 
Τετάρτη 09-10-2013: Τοπικές βροχές και παροδικές μπόρες στο Ιόνιο. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης στην ηπειρωτική χώρα. Αργά το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΑ/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με τάσεις εξασθένησης και θερμοκρασία από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ ασθενείς έως μέτριους και θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Πέμπτη 10-10-2013: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες νωρίς τα ξημερώματα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την δυτική Στερεά, τμήματα της ανατολικής Στερεάς και την βορειοδυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα κατά τόπους κεντρικό Ιόνιο και την Αιτωλοακαρνανία ενδέχεται να είναι έντονα. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις πρωινές ώρες με τα φαινόμενα να περιορίζονται στο στο Ιόνιο και την Ήπειρο. Άνεμοι από Ν/ΝΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα νότια.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς με τάσεις ενίσχυσης το απόγευμα σε ασθενείς έως μέτριους και θερμοκρασία από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες νωρίς το πρωί με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών τοπικών βροχών. Βελτίωση του καιρού προς το μεσημέρι. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Παρασκευή 11-10-2013: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και το βόρειο Αιγαίο. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών στην Θράκη. Νεφώσεις αστάθειας στην νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη και μετά το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρας.Άνεμοι από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - στο δυτικό Κρητικό, το Μυρτώο και τον Σαρωνικό από ΝΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση - και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Μετά το μεσημέρι νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν αρχικά στον Σαρωνικό και την Λαυρεωτική και προς το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρας (κυρίως στο Σαρωνικό και τα νότια παράλια). Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στο δυτικό Θριάσιο θα είναι τοπικά 1 έως 2 βαθμούς υψηλότερη.
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες αργά το βράδυ θα πυκνώσουν. Άνεμοι αρχικά από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Σάββατο 12-10-2013: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες στο Ιόνιο. Αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα με νεφώσεις αστάθειας στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της ανατολικής Θεσσαλίας, της βορειοδυτικής Πελοποννήσου καθώς και στο βόρειο Αιγαίο και τα νότια Δωδεκάνησα. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα - τοπικά στους 31 βαθμούς Κελσίου .
 
Αττική: Νεφώσεις αστάθειας νωρίς το πρωί στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Βελτίωση του καιρού μέχρι το μεσημέρι και ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Κυριακή 13-10-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές. Νεφώσεις αστάθειας στο Ιόνιο. Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
 
Αττική: Τοπικές αναπτύξεις νεφώσεων νωρίς το πρωί. Βελτίωση του καιρού στην συνέχεια και επικράτηση ηλιοφάνειας. Άνεμοι από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις αστάθειας νωρίς τα ξημερώματα. Αίθριος καιρός στην συνέχεια. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154
Προγνωστικός χάρτης παραλιών και πεδίων windsurfing: http://www.youweather.com/weather.php?cid=210
Προγνωστικός χάρτης πεδίων αιωροπτερισμού: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2859
Προγνωστικός χάρτης ορειβατικών διαδρομών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=211
Προγνωστικός χάρτης ποδηλατικών διαδρομών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2953
 
 
Επόμενη βδομάδα
 
Η επόμενη βδομάδα (14 έως 20 Οκτωβρίου) ξεκινάει με καλές καιρικά συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και θερμοκρασίες σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στα μέσα της βδομάδας στα δυτικά και βόρεια με βροχές και παροδικές μπόρες ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί γενικά καλός. Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.
 
Πηγή: YouWeather.com

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 11, 2013, 04:16:57 μμ »
Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο 12/13-10-2013

Αστάθεια το Σάββατο στο Ιόνιο με παροδικές μπόρες. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στην Ήπειρο και την ανατολική Στερεά με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή με νεφώσεις αστάθειας στα βορειοδυτικά. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά την Κυριακή θα στραφούν σε Β/ΒΒΔ μέτριους έως ισχυρούς και θερμοκρασία σε άνοδο και σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=129&cid=3156

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 13, 2013, 11:28:43 μμ »
Πρόγνωση καιρού για την βδομάδα 14-10-2013 έως 20-10-2013

Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Παροδικές μπόρες θα σημειωθούν την Τρίτη στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Την Πέμπτη τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Βελτιωμένος ο καιρός την Παρασκευή και ακόμα καλύτερος το Σαββατοκύριακο με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Αιγαίο σε τοπικά πολύ ισχυρούς - στα μέσα της βδομάδα θα στραφούν πρόσκαιρα σε ΝΔ μέτριους. Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα μέχρι τα μέσα της βδομάδας και σε σημαντική πτώση στην συνέχεια.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=130&cid=3157

Αποσυνδεδεμένος bear

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 16, 2013, 09:00:05 πμ »
μολις εφτασε φρεσκο .....Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 18, 2013, 02:19:44 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά την Κυριακή θα στραφούν στο Αιγαίο σε ΑΒΑ/ΒΑ μέτριους και θερμοκρασία σε άνοδο και σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=131&cid=3156

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 21, 2013, 11:34:07 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Πρόγνωση καιρού για την βδομάδα 21-10-2013 έως 27-10-2013

Καλές καιρικά συνθήκες και απουσία φαινόμενων στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας την βδομάδα που διανύουμε. Ασθενείς τοπικές βροχές ίσως εκδηλωθούν το Σάββατο στην θάλασσα των Κυθήρων και την δυτική Κρήτη. Άνεμοι από ΒΒΑ/ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως ισχυροί. Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα μέχρι τα μέσα της βδομάδας και σε σταδιακή πτώση στην συνέχεια.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=132&cid=3157

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 11:54:46 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις στην βόρεια Κρήτη. Άνεμοι στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στα υπόλοιπα πελάγη από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο κεντρικό Αιγαίο έως ισχυροί - στο βορειοανατολικό Αιγαίο από ΑΒΑ/ΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=133&cid=3156

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Οκτώβριος 2013
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 06:27:37 μμ »
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Πρόγνωση καιρού για την βδομάδα 28-10-2013 έως 03-11-2013

Καλές καιρικά συνθήκες και απουσία φαινόμενων στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας την βδομάδα που διανύουμε. Σχετική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, την Παρασκευή θα στραφούν στο Αιγαίο σε ΒΑ/ΒΒΑ μέτριους. Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα μέχρι τα μέσα της βδομάδας και σε σταδιακή πτώση στην συνέχεια.

Αναλυτική πρόγνωση: http://www.youweather.com/article.php?locale=el-gr&id=134&cid=3157