Γεια χαρά Επισκέπτης
Λυπούμαστε Επισκέπτης, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
Αυτός ο αποκλεισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Αποστολέας Θέμα: Απρίλιος 2013  (Αναγνώστηκε 5107 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απρίλιος 2013
« στις: Απρίλιος 01, 2013, 09:00:50 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα που διανύουμε. Σταδιακά πάντως και μέχρι την Τρίτη ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Μάλιστα τα φαινόμενα την Τετάρτη στα ανατολικά ενδέχεται να είναι έντονα. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός απο την Πέμπτη ενώ ουσιαστική βελτίωση θα έχουμε την Παρασκευή και το Σάββατο. Σημαντική μεταβολή του καιρού και από τα βορειοδυτικά αναμένεται την Κυριακή με βροχές και τοπικές καταιγίδες.
 
Πιο αναλυτικά:
 
Δευτέρα 01-04-2013: Νεφώσεις αστάθειας με βροχές και τοπικές μπόρες στο βόρειο Αιγαίο, τις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα πυκνότερες στην Θράκη, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχτούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και ενδέχεται να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο δυτικό Κρητικό έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στα δυτικά του νομού. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Τρίτη 02-04-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και μέχρι το απόγευμα θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο νότιο Ιόνιο έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο στα νότια.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και προς το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές εντονότερες στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ μέτριους και θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Άνεμοι αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΑΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Τετάρτη 03-04-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα είναι έντονα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινότερα τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας (>1700μ). Άνεμοι στο Ιόνιο από ΔΒΔ/ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις τοπικά έως πολύ ισχυροί και στα υπόλοιπα πελάγη από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση.
 
Αττική: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες. Αργά το μεσημέρι αναμένεται ένταση των φαινομένων στον Σαρωνικό και την ανατολική και νότια Αττική με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Δ/ΔΝΔ και θα ενισχυθούν και θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές καταιγίδες. Άνεμοι αρχικά από ΑΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, αργά το μεσημέρι θα στραφούν σε ΒΔ ασθενείς έως μέτριους και θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Πέμπτη 04-04-2013: Άστατος καιρός με παροδικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοποννησο, την δυτική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αργά το βράδυ. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Κρητικό και το Καρπάθιο έως ισχυροί, αργά το απόγευμα θα στραφούν στο βόρειο Αιγαίο σε ΝΔ μέτριους και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες νωρίς το πρωί. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Παρασκευή 05-04-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο και το κεντρικό Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες τις μεσημεριανές ώρες στα δυτικά και νότια του νομού. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νοτιο Σαρωνικό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι από ΑΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Σάββατο 06-04-2013: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Νωρίς το πρωί ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες στην Ήπειρο και την Θράκη. Άνεμοι από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα νότια. Τοπικά στα νότια ηπειρωτικά έως τους 25 βαθμούς Κελσίου.
 
Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ/ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στα δυτικά του νομού ενδέχεται να αγγίξει τοπικά και τους 24 βαθμούς Κελσίου.
 
Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Κυριακή 07-04-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην ανατολική Στερεά, το βόρειο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, την Θεσσαλία, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αργά το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από Α/ΑΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, στο Ιόνιο και το Μυρτώο από ΝΔ διευθύνσιες μέτριοι έως ισχυροί και στα υπόλοιπα πελάγη από ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Καρπάθιο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση και από τα βορειοδυτικά.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν μετά το μεσημέρι. Άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και αργά το βράδυ ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ μέτριους και θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο). Σε σημαντική πτώση αργά το βράδυ
 
Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154
 
Επόμενη βδομάδα:  
 
Η επόμενη βδομάδα (08 έως 14 Απριλίου) ξεκινάει με πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινα άλλα και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Το καιρικό αυτό σκηνικό των όψιμων κρύων ενδέχεται να διατηρηθεί καθόλη την διάρκεια της βδομάδας.
 
Πηγή: YouWeather.com
 
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 08, 2013, 02:25:20 μμ από kabman »

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Απρίλιος 2013
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 05, 2013, 11:20:25 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν στην νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Επιδείνωση του καιρού την Κυριακή με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι το Σάββατο από N/NNA διευθύνσεις μέτριοι, την Κυριακή θα στραφούν στο Ιόνιο σε ΒΒΔ μέτριους, στο ΒΑ Αιγαίο σε ΒΑ μέτριους έως ισχυρούς και στα υπόλοιπα πελάγη από Ν/ΝΝΑ ισχυρούς έως πολύ ισχυρούς και θερμοκρασία σε άνοδο το Σάββατο και σε σημαντική πτώση την Κυριακή.
 
 
Πιο αναλυτικά:
 
Σάββατο 06-04-2013: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Νωρίς το πρωί ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες στην Ήπειρο. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχτούν στο νότιο Ιόνιο, την δυτική Στερεά, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, το βόρειο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο και το Μυρτώο από ΝΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις έως μέτριοι και θερμοκρασία σε άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα. Τοπικά στην Θεσσαλία, την Κωπαίδα, την Αχαία, την Κορινθία, την Αργολίδα, την Λακωνία έως τους 27 βαθμούς Κελσίου και την βόρεια Κρήτη έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ/ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ/ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στα δυτικά του νομού ενδέχεται να αγγίξει τοπικά και τους 24 βαθμούς Κελσίου.
 
Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε Ν/ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Κυριακή 07-04-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία θα είναι έντονα. Σχετική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός μετά το μεσημέρι στο νότιο Ιόνιο, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αργά το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Καλές γενικά καιρικές συνθήκες στην νότια νησιωτική χώρα με τοπικές νεφώσεις αστάθειας το απόγευμα στις Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στο ΒΑ Αιγαίο από ΒΑ διευθύνσεις ισχυροί, στο Μυρτώο από ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και στα υπόλοιπα πελάγη από ΝΝΑ διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά στο Καρπάθιο και το Ικάριο έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση και από τα βορειοδυτικά.
 
Αττική: Νεφώσεις αστάθειας με τοπικές βροχές. Παροδικές καταιγίδες ενδέχεται να σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια του νομού. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός μετά το μεσημέρι ενώ θα επιδεινωθεί εκ νέου αργά το βράδυ. Άνεμοι αρχικά από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΔ/ΔΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους έντονες. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ/ΒΔ μέτριους με τάσεις περαιτέρω ενίσχυσης αργά το βράδυ και θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154
 
 
Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (08 έως 14 Απριλίου) ξεκινάει με αρκετές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Μετατόπιση των φαινομένων αναμένεται την Τετάρτη στην νότια νησιωτική χώρα ενώ βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας στα δυτικά και νότια.
 
Πηγή: YouWeather.com

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Απρίλιος 2013
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 08, 2013, 02:23:11 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,

Με βροχές και τοπικές καταιγίδες ξεκινάει η βδομάδα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Τοπικές βροχές την Τρίτη στην βόρεια ηπειρωτική και ανατολική νησιωτική χώρα. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας. Καλές καιρικά συνθήκες την Πέμπτη και την Παρασκευή με τοπικές νεφώσεις και περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Αίθριος καιρός το Σάββατο, τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά ορεινά την Κυριακή.


Πιο αναλυτικά:

Δευτέρα 08-04-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στο Ιόνιο, τα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου, την δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Περαιτέρω βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, την ανατολική Στερεά (κυρίως στην Αττική), στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στο βόρειο Αιγαίο από ΒΑ διευθύνσεις έως πολύ ισχυροί και στα υπόλοιπα πελάγη από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε πτώση.

Αττική: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών στα δυτικά και βόρεια του νομού. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ έως μέτριους και θερμοκρασία από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Τρίτη 09-04-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Μακεδονία, την Θεσσαλία και τα Δωδεκάνησα. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στην Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την βόρεια Πελοπόννησο και την Κρήτη και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο από ΑΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα νοτιοδυτικά.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν κατά τόπους. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ μέτριους και θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών ή τοπικών ψεκάδων αλλά και μεγάλα διαστήματα με βελτιωμένο καιρό. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Τετάρτη 10-04-2013: Νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχων στην κεντρική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής κυρίως διαστρωμάτωσης οι οποίες αργα το απόγευμα θα πυκνώσουν στην Ήπειρο και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές ψεκάδες στα ηπειρωτικά τμήματα. Άνεμοι στο Κρητικό και το Καρπάθιο από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία σε άνοδο.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ έως μέτριους και θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Άστατος καιρός με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών ή τοπικών ψεκάδων. Θα υπάρχουν πάντως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Πέμπτη 11-04-2013: Νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές στην Ροδόπη και τον Έβρο. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, αργά το απόγευμα θα στραφούν στο Μυρτώο και τον Σαρωνικό σε ΝΝΑ μέτριους και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες θα πυκνώσουν αργά το απόγευμα. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν ΝΝΑ μέτριους και θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Παρασκευή 12-04-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής κυρίως διαστρωμάτωσης. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην δυτική Μακεδονία και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή παροδικές μπόρες. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι από Ν διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στον νότιο Σαρωνικό έως μέτριοι και θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν. Άνεμοι από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Σάββατο 13-04-2013: Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα νότια όπου ενδέχεται να ξεπεράσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στα δυτικά και νότια του νομού ενδέχεται να αγγίξει τοπικά και τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Κυριακή 14-04-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με πιθανότητα να σημειωθούν παροδικές μπόρες κυρίως στην Πίνδο και την Ροδόπη. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ μέτριους με τάσεις ενίσχυσης και θερμοκρασία σε πτώση στα βορειοανατολικά.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Άνεμοι αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ έως μέτριους και θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154

Επόμενη βδομάδα:

Η επόμενη βδομάδα (15 έως 21 Απριλίου) ξεκινάει με καλές γενικά καιρικά συνθήκες και φαινόμενα αστάθειας στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Μεταβολή του καιρού αναμένεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με πτώση της θερμοκρασίας.

Πηγή: YouWeather.com
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 08, 2013, 02:27:58 μμ από kabman »

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Απρίλιος 2013
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 12, 2013, 09:10:55 πμ »
Καλημέρα σας,

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα του Σαββάτου θα πυκνώσουν στα δυτικά και βόρεια. Επιδείνωση του καιρού την Κυριακή με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Άνεμοι το Σάββατο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, την Κυριακή θα στραφούν στο Αιγαίο σε ΒΑ/ΒΒΑ μέτριους έως ισχυρούς, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε άνοδο το Σάββατο και σε σταδιακή πτώση την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά:

Σάββατο 13-04-2013: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στην δυτική και βόρεια Ελλάδα. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο δυτικό Κρητικό Δ μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά όπου ενδέχεται να ξεπεράσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από N/NNA διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στα δυτικά του νομού ενδέχεται να αγγίξει τοπικά και τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης αργά το απόγευμα. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Κυριακή 14-04-2013: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες στην Θράκη. Σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν δυτικότερα και θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνοτερες νεφώσεις στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο από ΒΑ/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχτούν νεφώσεις αστάθειας χωρίς να αποκλείεται η εκδήλωση παροδικής μπόρας στα βορειοδυτικά κυρίως του νομού. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Β/ΒΒΑ μέτριους και θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Σταδιακά και μετά το μεσημέρι θα αναπτυχτούν νεφώσεις χαμηλής διαστρωμάτωσης ενώ αργά το βράδυ δεν αποκλείεται να σημειωθεί ασθενής βροχή. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΝΑ έως μέτριους και θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154

Επόμενη βδομάδα:

Η επόμενη βδομάδα (15 έως 21 Απριλίου) ξεκινάει με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα. Οι καιρικές αυτές συνθήκες θα διατηρηθούν μέχρι και την Τρίτη όπου αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού με εξασθένηση των ανέμων και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Πηγή: YouWeather.com

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Απρίλιος 2013
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 15, 2013, 09:32:04 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα ξεκινάει η βδομάδα. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τρίτη με σταδιακή όμως βελτίωση μετά το μεσημέρι. Παροδικές μπόρες στην νότια νησιωτική χώρα την Τετάρτη. Τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά την Πέμπτη. Πιθανότητα παροδικών βροχών στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα την Παρασκευή. Καλές καιρικά συνθήκες το Σαββατοκύριακο με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.
 
Πιο αναλυτικά:
 
Δευτέρα 15-04-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα (κυρίως στην Ρόδο) Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην ανατολική Πελοπόννησο, την δυτική Κρήτη και τις Κυκλάδες όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακά και μετά το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχτούν στην προσήνεμη κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και την ανατολική Στερεά και θα σημειωθούν βροχές μικρής διάρκειας ή τοπικές ψεκάδες. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί, στο Ιόνιο από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε πτώση στα ανατολικά και βόρεια.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες αργά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά του νομού. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ μέτριους και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυρούς και θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια του νομού. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση σε μέτριους και θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Τρίτη 16-04-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στον Έβρο, το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.Τα φαινόμενα θα είναι κατά βάση ασθενή εκτός από την δυτική Κρήτη που αναμένονται πιο γενικευμένες βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Θράκης, του βόρειου Αιγαίου και της ανατολικής Στερεάς. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στην Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι στο Αιγαίο από ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση στα βορειοανατολικά.
 
Αττική: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Πιθανότητα παροδικής χιονόπτωσης νωρίς το πρωί στην κορυφή της Πάρνηθας και του Κιθαιρώνα. Άνεμοι αρχικά από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών ή τοπικών ψεκάδων τα ξημερώματα και νωρίς το πρωί. Βελτίωση του καιρού στην συνέχεια. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Τετάρτη 17-04-2013: Νεφώσεις στην Κρήτη με τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στις ορεινότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην ανατολική Στερεά όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχτούν στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι στο Αιγαίο από ΒΑ/ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί, στο Ιόνιο από ΒΑ ασθενείς ασθενείς και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα στα ανατολικά.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα. Άνεμοι από Β διευθύνσεις μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς και θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις νωρίς το πρωί. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Πέμπτη 18-04-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην ανατολική Στερεά, την Πελοποννησο και την Κρήτη. Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Άνεμοι στο Αιγαίο από ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί, στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα στα ανατολικά και νότια.
 
Αττική: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροι και θερμοκρασία από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Παρασκευή 19-04-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές τα ξημερώματα στο Ιόνιο και την κεντρική Μακεδονία. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές πυκνότερες στην νότια Πελοπόννησο και την δυτική Κρήτη όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Άνεμοι στο Αιγαίο από ΒΑ/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στο Ιόνιο από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία σε άνοδο στα δυτικά, σε χαμηλά όμως για την εποχή επίπεδα στα ανατολικά.
 
Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές τα ξημερώματα. Βελτίωση στην συνέχεια. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Σάββατο 20-04-2013: Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικα στο Αιγαίο έως ισχυροί με τάσεις εξασθένησης και θερμοκρασία σε άνοδο.
 
Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Κυριακή 21-04-2013: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τμήματα της βόρειας Ελλάδας με πιθανότητα να σημειωθούν παροδικές μπόρες κυρίως στην βορειοδυτική Πίνδο. Άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ΒΔ/ΒΒΔ μέτριοι έως ισχυροί και στο Ιόνιο από ΝΝΑ μέτριοι και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.
 
Αττική: Αίθριος καιρός.Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154
 
 
Επόμενη βδομάδα:
 
Η επόμενη βδομάδα (22 έως 28 Απριλίου) ξεκινάει με καλές γενικά καιρικά συνθήκες και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασία. Από την Τρίτη όμως αναμένεται μεταβολή του καιρού με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας οι οποίες θα διατηρηθούν μέχρι και το Σαββατοκύριακο.
 
Πηγή: YouWeather.com

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Απρίλιος 2013
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 19, 2013, 10:10:05 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών τοπικών βροχών. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή με πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι το Σάββατο στο Αιγαίο από ΒΒΔ διευθύνσεις ισχυροί και με τάσεις εξασθένησης την Κυριακή, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο.
 
 
Πιο αναλυτικά:
 
Σάββατο 20-04-2013: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στην Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών τοπικών βροχών. Βελτίωση θα παρουσιάσει μετά το μεσημέρι ο καιρός στο βόρειο Αιγαίο, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στην Ήπειρο, την ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ΒΒΔ με την ίδια ένταση και στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
 
Αττική: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχτούν στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΝΑ ασθενείς έως μέτριους και θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Κυριακή 21-04-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στο βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών. Μετά το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχτούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ηπειρωτικά ορεινά της Πελοποννήσου με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών. Άνεμοι στο Αιγαίο από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.
 
Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ ασθενείς και θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154
 
 
Επόμενη βδομάδα: 
 
Η επόμενη βδομάδα (22 έως 28 Απριλίου) ξεκινάει με αρκετές βροχές στα δυτικά και βορειοδυτικά αλλά και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας. Μάλιστα στα τέλη της βδομάδας η θερμοκρασία θα ανέβει σε υψηλά επίπεδα στα νότια αγγίζοντας τοπικά τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.
 
Πηγή: YouWeather.com

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Απρίλιος 2013
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 22, 2013, 09:48:24 πμ »
Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα,

Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα αλλά και φαινόμενα αστάθειας της μεσημεριανές κυρίως ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Τρίτη και την Τετάρτη με την αστάθεια να περιορίζεται στα βορειοδυτικά ορεινά. Περαιτέρω βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Πρόσκαιρη επιδείνωση το Σάββατο στα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Αίθριος καιρός την Κυριακή.
 
 
Πιο αναλυτικά:
 
Δευτέρα 22-04-2013: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών βροχών. Αργά το απόγευμα δεν αποκλείεται να σημειωθούν και παροδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου και την δυτικής Μακεδονίας. Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής κυρίως διαστρωμάτωσης στην υπόλοιπη χώρα. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχτούν στην Θράκη και σε τμήματα της ανατολικής Στερεάς και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση σε μέτριους και θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Τρίτη 23-04-2013: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Μετά το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχτούν στην ηπειρωτική χώρα και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία. Άνεμοι στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΑ/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Τετάρτη 24-04-2013: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Αργά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία και θα σημειωθούν βροχές ή παροδικές μπόρες. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα δυτικά όπου ενδέχεται να αγγίξει τοπικά τους 29 βαθμούς Κελσίου.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις. Άνεμοι από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Πέμπτη 25-04-2013: Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά επίπεδα στα δυτικά όπου τοπικά θα αγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από Ν διευθύνσεις ασθενείς με τάσεις ενίσχυσης σε μέτριους και θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Παρασκευή 26-04-2013: Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΑΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις έως μέτριοι και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα δυτικά όπου τοπικά θα αγγίξει τους 32 βαθμούς Κελσίου.
 
Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις εξασθένησης μετά το μεσημέρι και θερμοκρασία από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στο Θριάσιο και τα ανατολικά του νομού ενδέχεται να αγγίξει τοπικά και τους 26 βαθμούς Κελσίου.
 
Θεσσαλονίκη: Άιθριος καιρός. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς με τάσεις ενίσχυσης μετά το απόγευμα σε Ν μέτριους και θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Σάββατο 27-04-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Στερεά. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στην κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία και τα βορειότερα τμήματα της ανατολικής Στερεάς και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικα στο νότιο Ιόνιο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές αλλά σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
 
Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες αργά το βράδυ θα πυκνώσουν. Άνεμοι από ΝΑ/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Άνεμοι από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Κυριακή 28-04-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές τα ξημερώματα στο νότιο Ιόνιο, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν στο ανατολικό Αιγαίο και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
 
Αττική: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές τα ξημερώματα. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).
 
Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).
 
Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154
 
 
Επόμενη βδομάδα:  
 
Η επόμενη βδομάδα - Μεγάλη Βδομάδα - (29 Απριλίου έως 05 Μαίου) ξεκινάει με καλές γενικά καιρικά συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία μεταβολή του καιρού αναμένεται από την Μεγάλη Πέμπτη με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά (δυτική Κρήτη, δυτική Πελοπόννησο, Ιόνιο, δυτική Στερεά και Ήπειρο), ενίσχυση των ΔΝΔ ανέμων και μικρή πτωση της θερμοκρασίας. Το καιρικό αυτό σκηνικό ενδέχεται να διατηρηθεί μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα με πιθανότητα πιο γενικευμένων βροχών το Μεγάλο Σάββατο σε αρκετές περιοχές της χώρας.
 
Πηγή: YouWeather.com
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2013, 09:51:30 πμ από kabman »

Αποσυνδεδεμένος kabman

Απ: Απρίλιος 2013
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 26, 2013, 09:46:15 πμ »
Καλημέρα σε όλους,

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το Σάββατο οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή με παροδικά αυξημένες νεφώσεις υψηλής κυρίως διαστρωμάτωσης. Άνεμοι το Σάββατο στο Ιόνιο από ΝΝΑ διευθύνσεις έως μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, την Κυριακή θα στραφούν παντού σε Ν/ΝΝΑ και θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.


Πιο αναλυτικά:

Σάββατο 27-04-2013: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας πυκνότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο. Μετά το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχτούν στα ηπειρωτικά ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και των ανατολικότερων τμημάτων της Ηπείρου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες. Άνεμοι στο Ιόνιο από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τοπικά στα δυτικά θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης μετά το μεσημέρι. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης μετά το μεσημέρι. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Κυριακή 28-04-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής κυρίως διαστρωμάτωσης στο μεγαλύτερο τμήμα της χωρας. Μετά το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχτούν στην ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την δυτική Κρήτη. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι αρχικά από Α/ΑΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Ν/ΝΝΑ ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweather.com/weather.php?cid=16
Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2058
Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=154
Προγνωστικός χάρτης πεδίων αιρωπτερισμού: http://www.youweather.com/weather.php?cid=2859
Προγνωστικός χάρτης ορειβατικών διαδρομών: http://www.youweather.com/weather.php?cid=211


Επόμενη βδομάδα: 

Η επόμενη βδομάδα - Μεγάλη Βδομάδα - (29 Απριλίου έως 05 Μαΐου) ξεκινάει με καλές γενικά καιρικά συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το καιρικό αυτό σκηνικό θα διατηρηθεί μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη με περαιτέρω μάλιστα άνοδο της θερμοκρασίας η οποία στα δυτικά θα αγγίξει τοπικά και τους 33 βαθμούς Κελσίου. Μεταβολή του καιρού αναμένεται από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και κυρίως την Μεγάλη Παρασκευή με αστάθεια στα ηπειρωτικά ορεινά και ενδεχομένως και στα ηπειρωτικά της βόρειας Ελλάδας. Σχετική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο με κατά τόπους πυκνότερες νεφώσεις και τοπική αστάθεια, συνθήκες οι οποίες θα διατηρηθούν και την Κυριακή του Πάσχα.

Πηγή: YouWeather.com